avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua, mă numesc Maria Doru sunt unica moştenitoare a părinţilor mei. Tata are în zona judeţului Buzău,pământ . Acest pământ a fost moştenit de la o mătuşă ( sora bunicului meu ). Mătuşa mea a lăsat aceasta moştenire prin testament mie.
În 1990 tata când a facut cerea ,pentru trecerea ca propietar ,nu a ştiut că poate să-mi faca titlul de proprietate pe numele meu. Atunci aveam 20 de ani. Întrebarea mea este ce pot sa fac eu acum să-mi trec pământul pe numele meu. Tata este bătrăn şi bolnav şi nu poate să m-ai ajună la Buzău. Aş vrea să fac cadastru şi dacă se poate să trec totul pe numele meu. Mulţumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: maria2003 , utilizator 18:27, 29 Mai 2015
Daca pamantul este pe numele dansului, poate sa va faca donatie sau vanzare la notar.
Daca sunteti unica mostenitoare, parerea mea e sa nu va complicati cu vanzare sau donatie. Mergeti cu tatal la notar sa va dea o procura prin care va imputerniceste sa faceti cadastru pe acel teren si tot ce implica acest lucru si atat. Oricum toate bunurile va vor ramane dumneavoastra.
Va multumesc mult .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de mostenitor si testamentul silviu35 silviu35 TATAL meu a primit de la o matusa si un unchi o casa cu 250 mp in 1986 unchiul a decedat in 1997 si a ramas matusa. IN 1999 tata a decedat si matusa a spus va ... (vezi toată discuția)
Am găsit testamentul care l-a făcut mătușa in anul 2000 scrie ... Magie1 Magie1 Am găsit testamentul care la făcut mătușa in anul 2000 scrie testament că toate bunurile ei mobile și imobile ce vor regăsi în patrimoniul ei la ... (vezi toată discuția)