avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Solicit un expert parte intr-o expertiza contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Solicit un expert parte intr-o expertiza contabila

Sunt vicepresedintele unei asociatii de proprietari, si avem la Sectia 15 depolitie un dosar de delapidare cu fosta administratora, de aceea am rugamintea sa imi recomandati un expert parte intr-o expertiza contabila, ce va avea loc in luna iunie 2015. Va rog frumos sa ma ajutati in aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 11:02, 29 Mai 2015
Cererti informatii la CECAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila asociatie fara stiinta presedintelui mariacazacu mariacazacu Buna seara, Am urmatoarea situatie; - In 30.12.2014 administratora şi-a dat demisia, iar la 31.01.2015 şi-a încetat activitatea asigurând termen de 30 ... (vezi toată discuția)
Pot cere confruntarea cu expertul contabil judiciar dintr-un dosar penal în care m-am constituit parte civilă, știind că acesta a dat niște informații ilegale și false ? flory_mr flory_mr Eu sunt constituit Parte Civilă (vătămată) într-un dosar penal cu nr.2009/P/2014 intentat în Iunie 2014 de noua conducere a Asociației de Proprietari, ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia tatianahalit tatianahalit istoric problema: -in toamna 2008 a fost cercetata pentru o mare delapidare fosta administratora a unei Asociatiei de Proprietari din Tulcea,procesele sunt in ... (vezi toată discuția)