Va rog sa-mi transmiteti care sunt sansele reale de a convinge Instanta, intr-un proces de divort, sa solicite transmiterea unui diagnostic pus de un medic ginecolog partii adverse, diagnostic care poate demonstra ca partea adversa a avut relatii extraconjugale. A fost diagnosticata cu o boala venerica care se manifesta la 3 - 5 zile de la contact iar eu eram plecat din tara de 2 saptamani si pot dovedi cu copii dupa bilete de avion si facturi ptr achitarea biletelor. Partea adversa solicita pronuntarea divortului din culpa mea exclusiva.
Stiu de la ea. M-a sunat si m-a acuzat ca i-am dat-o eu. M-am documentat, pe net, am verificat cateva surse nu doar una, si in toate se mentiona ca boala respectiva de manifesta la 3-5 zile de la contact. Dupa ce i-am spus si ei ca boala se transmite in 3-5 zile de la contact nu a mai deschis acest subiect niciodata si avem 1an de zile deja de atunci. Intr-o discutie recenta cu psihologul care face evaluarea copiilor a incercat sa se scuze, ceva de genul "ea nu a mai avut boli venerice si nu e familiarizata cu subiectul" dar adevarul ramane acelasi: a avut o boala transmisibila prin contact sexual in timp ce eu eram plecat din tara si acum cere desfacerea casatoriei din culpa mea exclusiva ptr ca as fi inselat-o. Ca si dovezi are listate cateva site-uri cu continut pentru adulti pe care le-am accesat de pe un laptop pe care l-am lasat in tara dupa una din vizitele facute familiei. In toate acele pagini listate nu are nimic de genul invitatii la intalnire, discutii dupa intalniri, discutii pe teme legate de sex. E penibila, din punctul meu de vedere. Ce a deranjat-o mai mult e faptul ca a gasit pe acelasi laptop site-uri cu informatii despre divort pe care le accesasem.
Poate ar exista totusi o limita a ceea ce se poate deversa in public dupa o casnicie (fie ea si groaznica), sau nu? Poate exista o minima onoare masculina, saunu? Chiar credeti ca dns trebuie sa ajunga la povesti despre site-uri ptr adulti si dvs la povesti cu boli venerice? Putina decenta n-ar strica, as zice.
Chiar de s-ar ajunge la asta, medicul ginecolog poate certifica faptul ca dna a avut o infectie cu transmitere sexuala in data de X. INSA nu poate spune cu certitudine cum s-a facut infectarea. Da, contactul sexual este cea mai frecventa cauza. Dar astfel de boli se mai pot lua si de la toaletele publice, sau poate doamna a folosit lenjeria unei prietene care era infectata, sau poate a probat un costum de baie in magazin (desi e interzis), sau a folosit un tampon care continea astfel de bacterii. Da, sunt slabe sanse, dar s-au vazut si cazuri de virgine infectate cu BTS. Deci eu zic ca n-aveti cum sa demonstrati in ce conditii s-a infectat sotia dvs.
Acte doveditoare
cristina_lus
intr un proces de divort s a declarat, cu multa vehementa, de catre reclamanta si martorii acesteia (parintii ei ) ca a pierdut o sarcina din cauza unei boli ... (vezi toată discuția)