avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Jurnal de incasari si plati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Jurnal de incasari si plati

Jurnalul de incasari si plati mai trebuie vizat la Administratia financiara sau nu?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:30, 29 Mai 2015
nu
de la 01.01.2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa taximetrie haiducu haiducu buna seara . la un pfa taximetrie se tine contabilitate in partida simpla ? ce registre mai trebuie in afara de registrul de incasari si plati??:stunned: (vezi toată discuția)
Registru jurnal de incasari si plati ioneladafinescu ioneladafinescu Asi dori sa stiu daca registrul jurnal de incasari si plati , registrul de inventar cat si caietul de receptii mai trebuie vizate sau stampilate de catre anaf ? (vezi toată discuția)
Contabilitate la o intreprindere individuala lauratarhon lauratarhon Am infiintat un ii si nu stiu unde trebuie sa merg sa aflu ce am de facut in continuare-trebuie sa am contabil sau daca tin eu contabilitatea unde gasesc pasii ... (vezi toată discuția)