avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Liberare conditionata -termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Liberare conditionata -termen

Buna ziua ...Sotul meu a fost arestat 1 an si 6 luni pentru conducere sub influenta bauturii. A executat 1 an si 2 luni ( 2 luni reprezentand amanare la prima comisie de eliberare) Pe 27 mai ,a avut a doua comisie de eliberare la penitenciar ,i-a fost admisa liberarea conditionata. Mentionez ca a lucrat , in timpul condamnarii nu a avut niciun raport . Termenul de judecata acum este pe data de 17 iulie - aproapre doua luni. Se poate face cerere de preschimbare a termenului ? Ce ma sfatuiti ? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: kristina33 , utilizator 12:27, 1 Iunie 2015
Va sfatuiesc sa faca o cerere de preschimbare foarte bine argumentata in fapt si in drept.
Am vorbit deja cu 2 avocati....insa nimeni nu stie nimic , cum se procedeaza, ce sa contina cererea . Chiar nu mai stim ce sa facem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere mayra2013 mayra2013 buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata rosica rosica Cand se pune in aplicare o sentinta data?daca i s-a aprobat sotului cererea de eliberare conditionata in cat timp va fi eliberat?ast ras (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata mayra2013 mayra2013 buna seara.tatal meu are eliberarea cnd joi la judecatoria sec 5.iar avocat nu poate ajunge la proces.el a fost admis de comisia din pnt,are o declaratie ca va ... (vezi toată discuția)