buna seara,
am o problema, o nelamurire de fapt, situatia mea este urmatoarea : am doua contracte de munca , la firme diferite, unul de 8 ore, unul de 4 ore. Cel de 8 ore va inceta in data de 21.07.09, in urma desfiintarii postului.Acum ma aflu in preaviz.
Deoarece la al doilea loc de munca nu pot lua norma intreaga, sunt nevoita sa demisionez din cauza faptului ca voi beneficia de somaj. intrebarea mea este care este cel mai tarziu termen la care eu pot aduce preavizul de 15 zile, sau mai exact cat timp mai pot lucra aici, din momentul in care celalat contract inceteaza si voi depune dosarul pt somaj? Sper ca am fost destul de explicita, va multumesc mult!
Daca depuneti dosarul de somaj in iulie veti primi indemnizatia in august, daca il depuneti in august veti primi in septmebuire asa ca puteti demisiona cu respectarea termenului de preaviz pina sa se implineasca kuna respectiva
Dosar somaj
mihaelaak
Buna ziua,
As dori sa stiu cateva lucruri despre ce trebuie facut pentru a primi indemnizatia de somaj:
- la cat timp dupa expirarea perioadei de preaviz ... (vezi toată discuția)
Angajare din somaj
niko_a
Incepind din 3.03 2010 mi se desfiinteaza locul de munca ,i-mi expira preavizul.Nu mi sa eliberat inca cartea de munca pina peste 2saptamini.Pot sa mi depun ... (vezi toată discuția)