avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis auto pentru viteza
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis auto pentru viteza

Salut ! Am fost depistat in data de 30.05.2015 ora 19:45 la iesire din Pancota spre Arad cu viteza de 107km/h . Avand in vedere ca limita era de 50km/h permisul mi-a fost suspendat pe o perioda de 90 zile. Am cerut agentului care m-a oprit buletinul metrologic al aparatului radar insa acesta a refuzat pe motiv ca nu e obligat sa mi-l arate. Mentionez de asemenea ca masina lor se afla sub stalpi de inalta tensiune. De asemenea in procesul verbal nu mi-a mentionat tipul de radar si seria acestuia doar numarul casetei. Vreau sa ii dau in judecata. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc .

[Mesaj editat - În forum nu se stabilesc relaţii profesionale]
Ultima modificare: Duminică, 31 Mai 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: pasca92 , utilizator 10:36, 1 Iunie 2015
Puteti cauta un avocat din zona accesand catalogul consultantilor la
www.avocatnet.ro/content/con...

Cat de bun este ramane sa discerneti singur functie de aprecierile primite sau de sfaturile date in forum.

Politistul nu este obligat sa va prezinte buletinul metrologic al aparatului radar si nici alte documente. Avand numele agentului si nr casetei inscrise pe procesul verbal se poate identifica nr aparatului radar. Aceste se prezinta in instanta la solicitarea contravenientului.
Daca ati avut 107 in zona de 50 ce doriti sa contestati, viteza sau aparatul radar?
Si viteza si aparatul radar si tot ce se poate contesta. Vreau sa stiu daca am vreo sansa sa castig sau nu . Daca am o sansa cat de mica vreau sa incerc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda radar fix b_mario77 b_mario77 Bună! În urma cu ceva timp am fost detectat de aparatul radar la întrare intr o localitate.Agenta care m a oprit mi a cerut documentele, timp în care mi a ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala luis29 luis29 Subiect: pregatire contestatie Vreau sa contest procesul verbal prin care mi-a fost retinut permisul. In data de 14.06.2011 la ora 15:36 am fost prins de ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar mobil csat csat Buna ziua, Am fost oprita azi de catre un echipaj de politie cu radar mobil in localitate, avand viteza de 102 km/h (conf.aparat radar) si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)