avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Greseala litera scara blocului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Greseala litera scara blocului

Buna ziua!
Sunt prima locatara a acestui apartament, apartament care initial a fost primit cu chirie si apoi l-am cumparat impreuna cu fostul sot. Intre timp am divortat, iar apartamentul mi-a revenit mie. Ulterior l-am renovat, am facut din nou cadastrul. Culmea e ca in toate actele apare scara B, in loc de scara A, unde de fapt se afla apartamentul. Ma tem sa n-am probleme in cazul ca voi dori sa-l vand. Imi doresc sa repar greseala facuta si....nu stiu cum. Cine ma poate ajuta?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: a_d_g_cta , utilizator 23:14, 31 Mai 2015
Sesizati oficial registratorului sef de la ocpi eroarea materiala,acesta urmand a dispune indreptarea acesteia
Succes !
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încheiere greșită emisă de oficiul de cadastru și publicitate II_Maria II_Maria Ref. Încheiere emisă de Oficiul de cadastru și Publicitate Imobiliară zonal, cu ocazia intabulării unui imobil. A fost emisă și transmisă prin firma ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala cadastru Florian Mociar Florian Mociar Buna ziua. Firma care a facut cadastrul si intabularea apartamentului meu a gresit. In loc de Intrare, au scris Strada. In procesul obtinerii unui credit ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare valericadragan valericadragan Am vrut sa fac cadastru la apartament si cand surpriza mi s-a respins dosarul pe motivul ca este o gresala , pe apartamentul meu era cadastrul facut de un al ... (vezi toată discuția)