avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dovada comunicare sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dovada comunicare sentinta

Sunt in situatia de a depune la dosar dovada datei privind comunicarea unei sentinte si nu mai gasesc plicul prin care a fost transmisa. Ce alte modalitate mai am prin care sa dovedesc instantei data in care a fost comunicata sentinta? Daca ma adresez instantei emitente a sentintei despre data comunicarii nu stiu daca imi va raspunde...la oficiul postal nu cred ca detin informatii legate de continutul acelei trimiteri. Va rog sa imi sugerati o cale de urmat ptr a obtine un document acceptat de instanta ca dovada a comunicarii, alta decat plicul cu pricina.
Cel mai recent răspuns: danflisc , utilizator 23:06, 31 Mai 2015
La dosarul cauzei se intoarce intotdeauna dovada comunicarii sentintei. Prin urmare veti regasi aceasta informatie in dosarul respectiv.
Multumesc frumos pentru raspuns. Voi merge la dosar. Oricum trebuia sa merg sa cer legalizarea si cu ocazia asta voi studia si solicita copie a dovezii comunicarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie ...disparuta Georgian2all Georgian2all Buna dimineata! Revin pe forum cu o problema... in ceea ce priveste o sentinta. In luna mai s-a admis actiunea de la tribunal (formulata de unchiul meu), pe ... (vezi toată discuția)
Dovada comunicare pv contraventie! OvidiuDanut OvidiuDanut Salut! Am facut plangere impotriva unui pv de contraventie la Judecatorie. PV-ul de contraventie mi-a fost comunicat de catre primarie la solicitarea mea. In ... (vezi toată discuția)
Cale de atac executare silita solov solov Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Am facut o contestare la executare silita la judecatorie, care a fost respinsa. Comunicarea sentintei am ... (vezi toată discuția)