Buna seara,
Am adjudecat un imobil executat al carui proprietari au avut imobilul ipotecat la banca si au fugit in alta tara, asa ca executarea s-a tinut cu imobilul nelocuit, cu usa inchisa si fara bunuri de valoare in ea. Dupa adjudecare executorul ne-a cerut 4400 lei pentu evacuarea fortata care se face cu un organ al fortei publice, am obtinut ordin judecatoresc si urma sa demarez actiunea, pana un notar m-a intrebat de ce fac acest lucru daca nu am fosti proprietari in ea...
Intrebarea mea acum este: e nevoie sa dau atatia bani daca nu sta nimeni in ea??? Se poate in timp sa vina fostii proprietari sa isi "revendice" bunurile inexistente???
Va multumesc!!!
Intrati impreuna cu un Expert judiciar si un Notar public sau un Executor judecatoresc pentru a face un Proces-verbal constatator al starii tehnice precum si a prezentei/absentei unor bunuri mobile (Expertul) pe care Notarul sa-l certifice ca semnatura, loc si data sau Executorul sa faca constatarea stări de fapt în condiţiile prevăzute de Codul de procedură civilă;
Evacuare
Booghy
Bună ziua. În luna octombrie am mers la un executor judecătoresc pt a ma ajuta sa intru în imobilul care l.am dobândit în cadrul unei licitații publice( ... (vezi toată discuția)