avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Transfer Detinut Condamnat In SUA catre Romania
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Transfer Detinut Condamnat In SUA catre Romania

As dori sa stiu care ar fi legile aplicabile de statul roman in cazul unui detinut aflat in custodia federala din statele unite care urmeaza sa fie condamnat si doreste sa afle despre schimbarea pedepsei daca este posibila.Detinutul este acuzat de frauda bancara cu prejudiciul ridicat la 5 milioane de dolari si furt de identitate si mai este si acuzat ca leader ( sef ) de organizatie.

[ link extern ]

As dori sa stiu exact care ar fi fapta similara care o va aplica statul roman si incadrarea acesteia in cazul unui transfer de executare a pedepsei in romania.

Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 1 Iunie 2015
florinapetrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: florinapetrei , utilizator 06:32, 1 Iunie 2015
Prietenul meu este si mi-a cerut ajutorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat in state. tranfer in romania poesiss poesiss Sotul meu a fost arestat si condamnat in statele unite, a avut 3 capete de acuzare,conspiratie pentru a comite frauda computerizata pentru care a luat 74 de ... (vezi toată discuția)
Recidivist la furt calificat thebestfabian04 thebestfabian04 este complice la furt calificat. sotul meu este complice la acest furt iar el este si recidivist . cati ani poate sai dea. prietenul lui a spart o casa de ... (vezi toată discuția)
Caz de frauda Beatrice1998 Beatrice1998 Buna ziua ! Unchiul meu a fost acuzat in statele unite pentru frauda tip de 44 de luni din care a stat 15 si 6 i s-au scazut pentru ca a muncit . Isi poate ... (vezi toată discuția)