avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz de frauda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz de frauda

Buna ziua ! Unchiul meu a fost acuzat in statele unite pentru frauda tip de 44 de luni din care a stat 15 si 6 i s-au scazut pentru ca a muncit . Isi poate face transferul in Romania ? Daca este transferat i se scade sau i se adauga ceva la pedeapsa? Va rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: Beatrice1998 , utilizator 21:22, 12 Mai 2017
Daca se transfera in Romania se deduce ceea ce a executat din pedeapsa.
Pentru a se vedea exact in ce masura se va lua in seama ceea ce se considera executat din pedeapsa trebuie facuta o verificare pe baza de documente si lege aplicabila.
Sa nu incerce sa isi faca transferul pana nu ia legatura cu un avocat roman care sa ii analizeze in concret cazul pe baza actelor din SUA.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cer contopire sau contestatie la executare ? stef56 stef56 1. am fost condamnat 4 ani cu suspendare sub supraveghere 2. o fapta mai veche judecata dupa aceasta condamnare mi-a mai adus 1 an si 6 luni 3. instanta a ... (vezi toată discuția)
Acuzat in state. tranfer in romania poesiss poesiss Sotul meu a fost arestat si condamnat in statele unite, a avut 3 capete de acuzare,conspiratie pentru a comite frauda computerizata pentru care a luat 74 de ... (vezi toată discuția)
Transfer roman condamnat in strainatate si computare pedepse avylex avylex Buna ziua! Va rog tare mult sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Doresc sa stiu daca se poate face 100% computarea pedepselor sa stiu daca se merita sa se ... (vezi toată discuția)