avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inregistrare contract inchiriere la administratia ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inregistrare contract inchiriere la administratia financiara - prin procura

Buna ziua!
In calitate de proprietar, persoana fizica, doresc sa ofer spre inchiriere un apartament catre o firma (locuinta de serviciu pentru un angajat).

Eu nu locuiesc in Romania - pot lasa o procura pentru desemnarea unui administrator care sa se ocupe de semnarea, respectiv inregistrarea contractului la administratia financiara?
In aceeasi situatie, cum procedez cu inregistrarea/plata celor 5,5 % CASS?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nastase_ina , utilizator 18:05, 1 Iunie 2015
DA.
Procura speciala (specifica pt. acest subiect) in forma autentica (Notar).
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament cu mandatar costinliviu costinliviu doresc sa inchiriez un apartament in bucuresti, insa am unele dificultati! proprietarul este plecat in strainatate, are mandatar insa acesta nu domiciliaza in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de inchiriere genarul genarul La Adm. Financiara din Curtea de Arges mi se fac mii de probleme la inregistrarea contractului. Eu detin impreuna cu fratele meu ocasa nationalizata in ... (vezi toată discuția)
Rog un sfat nicki nicki Fiul meu, care este plecat, m-a insarcinat sa-i inchiriez apartamentul. Am gasit pe cineva interesat, dar nu stiu cum sa procedez pentru ca totul sa fie legal. ... (vezi toată discuția)