Sunt angajatul unei companii de 7 luni de zile, timp in care am strans 12,25 zile de concediu de odihna, din care m-am bucurat doar de 5 zile. Pot invoca rezilierea contractului de munca pentru faptul ca nu mi se aproba o zi de concediu?
Art.40 C.mun.
(2) Angajatorului in revin, in principal, urmatoarele obligatii:
....
c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decurg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;
...
Art.145 C.mun.
(1) Dreptul la concediu de odihna anual platit este garantat tuturor salariatilor. (2) Dreptul la concediu de odihna anual nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renuntari sau limitari.
Art.81 alin.8 C.mun. - Salariatul poate demisiona fara preaviz daca angajatorul nu isi indeplineste obligatiile asumate prin contractul individual de munca.
In speta, refuzul angajatorul de a acorda salariatului CO poate constitui motiv de a demisiona fara preaviz.
Va multumesc pentru sfat, de asemenea as dori sa mai aflu daca voi schimba locul de munca in viitorul apropiat, si imi vor ramane zilele de concediu neacordate de actualul angajator, le pot folosi la viitorul angajator?