Sunt divorţat de nişte ani buni de soţia mea. Am continuat să susţin material întreţinerea copilului din dragoste şi nu din obligaţie. Prin urmare nu au mai existat discuţii între mine şi ea cu privire la bani. Aşa s-a întâmplat că fiecare dintre noi considerând că celălalt ridică alocaţia de la stat pentru copil nu ne-am făcut niciun fel de probleme şi am zis că e o.k. Dintr-o pură întâmplare, acum când băiatul nostru tocmai a terminat liceul, ne-am dat în pomeneală şi am descoperit că aceşti bani nu au mai fost încasaţi de pe vremea când noi eram împreună şi băiatul nu mergea la şcoală. Mă rog, nu ne aducem exact aminte...demult oricum. Cum se poate proceda să aflăm exact când am început să pierdem aceşti bani? Dacă se dovedeşte că au fost viraţi cine ştie pe unde, mai putem spera să-i recuperăm retroactiv? A fost un drept al copilului de care noi nu am beneficiat şi am fi foarte bucuroşi să îi oferim măcar acum (mai ales că nu merge la facultate şi... nu pică tocmai rău, fiind la început de drum).
Vă mulţumesc pentru răspuns. Nu este conform speranţelor mele, dar este bine să ştiu pe ce mă pot baza. Cum spunea cineva, dacă vrei să ţi se împlinească un vis, nu e bine să visezi.
Alocatia pentru copii
luana30
va rog daca se poate sa imi dea cineva un raspuns!
am alocatia baiatului de 6 ani in banca nu am ridicat-o niciodata,si cand am fost sa o ridic mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)