avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna dupa concediu crestere copil

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie:
Am revenit din concediul de crestere copil dupa doi ani (martie 2013 - aprilie 2015).
Conform Legea 12/2015 - Modificarea Codului Muncii (Legea 53/2003), la cate zile de concediu am dreptul?
mentionez, conform contractului individual de munca am dreptul la 24 de zile concediu pe an(2 pe luna). pana in martie 2013 am beneficiat de zilele de concediu aferente

Multumesc anticiopat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 3 Iunie 2015
@ 77angelica

Aveti dreptul la 16 zile lucratoare de CO pe anul 2015 (mai - decembrie) .

CCC nu intra sub incidenta legii invocate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu de odihna neefectuat paduflori paduflori Buna ziua Am urmatoarea situatie: din luna iulie 2013 sunt in concediu de crestere copil si mi au ramas neefectuate 20 de zile de concediu de odihna pe 2013 ... (vezi toată discuția)
Numar zile concediu odihna dupa modificarea legii 12 cristi_barbulescu cristi_barbulescu Am revenit la munca in luna aprilie 2015 dupa terminarea CIC. Am auzit diferite versiuni ale numarului zilelor de odihna care se acorda dupa actualizarea ... (vezi toată discuția)
Legea 12/2015 narcisa1985 narcisa1985 Buna ziua ! Sunt profesor titular in cadrul unei scoli gimnaziale. Momentan, pana in aprilie 2016, sunt in CIC. In anul scolar 2013-2014, situatia mea ... (vezi toată discuția)