avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs in casatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs in casatie

Buna ziua, intr-un dosar in care sunt implicate 3 pers , unul (recurent inculpat)a facut recurs in casatie fara sa implice si celelalte 2 pers (intimat inculpat). De ce acum la instanta se cere si prezenta celorlalti 2?Se poate intampla ceva celorlalti?
Cel mai recent răspuns: georgiaaa , utilizator 18:24, 3 Iunie 2015
Daca numai o parte a declarat recurs, atunci recursul se judecata numai cu privire la persoana care a declarat recurs. Instanta o sa analizeze motivele si cu privire la ceilalti doi inculpati dar fara sa le faca o situatie mai grea.
Dar va putea putea schimba in mai bine situatia celorlalti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurent cercetasa cercetasa intr un recurs partea vatamata care a fost parte civila in fond are calitate de recurent inculpatii au calitatea de recurenti spitalul care pe fond a ... (vezi toată discuția)
Recurent-inculpat Fddd1 Fddd1 Buna seara!!! Ma aflu in stadiu de recurs cu un proces de ifractiuni privind circulatia pe drumurile publice si vatamarea corporala din culpa art 184 cp.Am ... (vezi toată discuția)
Citatie cercetasa cercetasa proces loviri si alte violente art.180C.p alin.2 art.181 alin 2 cp. eu am fost inculpat s a judecat pe fond am cerut recurs si in citatie imi scrie ... (vezi toată discuția)