avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

Buna ziua.Sunt nascuta in ianuarie 1958 si am iesit la pensie anticipat partial cu o vechime de 33 ani din care 8 ani lucrati in grupa a 2a de munca pentru care am primit o diminuare de un an si 6luni din cei 5ani pana la varsta cand voi primi pensia de drept.Daca se aproba Legea 380 din 2014 voi beneficia de o reducere mai mare pana la varsta cand voi iesi la pensie de drept?
Cel mai recent răspuns: elenamihaila , utilizator 10:03, 4 Iunie 2015
Nu.
Reducerea este si va ramane de 1 an si 6 luni.
Si atunci Legea 380 din decembrie 2013 la cine face referiri cu modificari aduse la Legea 263?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare elenamihaila elenamihaila Va rog sa ma lamuriti in legatura cu Legea 380din2014.Am iesit la pensie partial anticipat cu vechime de 33 in martie 2014.Din acesti ani am 8 ani lucrati in ... (vezi toată discuția)
Pensie JecuElena JecuElena Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa-mi clarific data iesirii mele la pensie. Sunt femeie, nascuta la 17 aug.1958. Am 34 de ani si 2 luni ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata feierana42 feierana42 numele meu este feier ana nascuta in 1958 octombrie 12,si as dori sa stiu cand pot iesi in pensie anticipata si perioada lucrata in strainatate - italia -cum ... (vezi toată discuția)