avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

daca copii stau la mine 3 sau char 4 zile pe saptamana(se intampla de la divort,de doi ani,avem custodie comuna cu domiciliul la mama),ei,(minorii)stau la mine aproape jumatate din timpul unei saptamani.,se poate recalcula pensia alimentara,....momentan platesc 33%din venit?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:14, 3 Iunie 2015
Doar daca schimbati printr-o noua actiune in instanta programul de vizita si contributia dvs la cheltuielile de crestere si educare (ori ca procent micsorat sau ca plata in natura).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt divorțat de soție de 4 ani și în ultima vreme îmi tot ... Horatiu1980 Horatiu1980 Sunt divorțat de soție de 4 ani și în ultima vreme îmi tot interzice sa vad copilul deși avem o sentința de divorț cu custodie comuna. Ce cai ar trebui ... (vezi toată discuția)
Contributie cheltuieli de intretinere minori noob noob Buna ziua, Sotii au divortati in mod amiabial pe calea procedurii notariale. Potrivit legii, au incheiat si conventia in procedura divortului cu ... (vezi toată discuția)
În urma divorțului, de comun acord, am stabilit domiciliul ... iDorin iDorin În urma divorțului, de comun acord, am stabilit domiciliul copiiilor la mamă și custodie comună. Mai mult, am rămas în aceeași casă cu fosta soție ... (vezi toată discuția)