avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cerere primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cerere primarie

acum 7 luni, in urma unor inundatii,drumul de acces catre locuinta a fost distrus, am formulat o cerere ca primaria din localitate pt. refacerea drumului.Cei de la primarie nu doresc luarea in discutie a cererii.Cum ii pot forta?
Cel mai recent răspuns: florincip , utilizator 19:20, 4 Iunie 2015
Drumul de acces catre locuinta este drum public sau un drum de servitute/privat ?
este un drum public!respectivii nu dores sa monteze becuri pe stalpi,sa ridice gunoiul menajer desi platesc serviciul,ce sa faci daca eu orasean m-am mutat la tara!Mentionez ca strada se infunda dupa inca o casa de la mine,dar este drum public!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum servitute iepurache2004 iepurache2004 locuiesc la casa in sectorul 4,drumul de acces pentru mine si alti 4 vecini spre strada principala este un drum de servitute creat in urma cu 40 de ani de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua detin un teren extravilan intr o zona defavorizată,legal ... Catalina.tds Catalina.tds Buna ziua Detin un teren extravilan intr o zona defavorizată,legal am inceput constructia unei case, insa, drumul de acces către teren se face pe albia ... (vezi toată discuția)
Unde doresc sa construiesc casa este o strada privata cu acces ... Boze Boze Unde doresc sa construiesc casa este o strada privata cu acces din drum public ( suntem 5 locatari; restu aproape au terminat construcția; eu acum as dori sa ... (vezi toată discuția)