avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANRP

Am facut o cerere catre ANRP in care solicit sa aflu stadiul solutionarii dosarului meu de restituire. Nu mi s-a raspuns conform ordonantei 27/2002 nici dupa 45 zile. Ce pot face in continuare pentru a afla totusi stadiul dosarului meu?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 09:45, 4 Iunie 2015
Buna ziua,
Va puteti adresa instantei pentru a solicita obligarea ANRP sa raspunda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum as putea afla in ce stadiu este un dosar anpr? marius_zvanca marius_zvanca buna ziua!am un dosar legea2noua0 /2003.in jurul anului 2002 a fost depus la primaria de care apartin iar dupa aproimativ 2 ani a fost trimis la ... (vezi toată discuția)
Sesizare corinuta corinuta este obligata o institutie in vreun fel sa raspunda la o adresa denumita de autorul acesteia ”sesizare”, dar care in continutul acesteia doar ... (vezi toată discuția)
Termenul legal de raspuns pt. o cerere depusa la casa nationala de pensii. dumitrudd dumitrudd Am depus o cerere(sesizare) la Casa Nationala de Pensii in data de 13.03.2013 pe adresa lor de mail.Este adevarat ca daca nu primesc nici un raspuns in termen ... (vezi toată discuția)