avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ceritficat de producator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ceritficat de producator

Buna ziua,
Ma confrunt si eu cu o problema in ceea ce priveste acest certificat sau atestat de producator (cum s-o mai numi).
Am un teren in oras pe care am o livada de pruni de vreo 2000mp si mai am cativa visini, un cires si cativa meri.
Problema e ca acum vreo trei ani am mers la primarie si Dna de acolo mi-a spus ca trebuie sa vina la fata locului sa vada livada ca sa se evite specula in piete, a venit, a vazut si mi-a zis sa astept pana vor fi prunii pe rod, sa fie pruna ca maslina si sa ma duc iar, sa vina iar pe teren si abia dupa aceea sa imi dea certificatul. Atunci am renuntat din cauza timpului fiind plecat in strainatate.
Anul acesta, mai precis saptamana trecuta cand ciresul era copt si prunele sunt maricele, am incercat din nou si mi-a spus sa mai astept o saptamana ca sa vorbim(bineinteles ca graurii nu asteapta si m-am apucat sa culeg ciresele pe care le-am vandut en-gros la romi pe doi bani din doua motive: 1 piata e plina de romi si 2 mi-a fost frica sa vand eu la taraba pentru ca nu am certificat #-o )
Am sunat iar pentru prune si mi-a zis sa astept pana vor fi aproape coapte prunele si sa ma duc dupa aceea, incep sa cred ca Dna nu vrea sa imi dea acest certificat asa pe degeaba...
Mentionez ca este singura livada de aceasta marime din oras, iar Dna de la primarie ma cunoaste si cunoaste si livada.
Va rog sa imi spuneti ce e de facut, am alta varianta??
Ma scuzati daca nu am scris prea explicit sau cu greseli. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2015
alecsandru82, utilizator

Alte discuții în legătură

Eliberare teren Cristina CG. Cristina CG. Buna ziua, As dori sa stiu cum se procedeaza in urmatorul caz. Este vorba de un teren de 2000mp, capatat in urma unei retrocedari. Pana in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Certificat urbanism - spaga oanalumi oanalumi Buna ziua, as dori sa va intreb pe toti cei care viziteaza acest forum, precum si pe consilierii si juristii acestui forum ce este de facut, atunci cand ... (vezi toată discuția)
Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)