am fost oprit pe 02 mai 2015 in aeroportul henri coanda de un agent de circulatie care mi-a cerut actele pe motiv ca nu am pusa centura. i-am explicat ca nu o port din motive medicale aratandu-i bineinteles scutirea cu parafa medicului. vazand ca e in regula mi-a spus ca nu am acordat prioritate unor masini care veneau din dreapta,specific ca eram in sens giratoriu si aveam semn cedeaza trecerea dar ,masina care venea era la distanta mare. la semnul agentului de oprire am traversat trei benzi de circulatie in dreapta si nu ajunsese nici o masina. vazand ca agentul imi cauta nod in papura i-am dat doar buletinul in original si permisul de conducere in copie drept pentru care m-a amendat cu 630 lei. specific ca a uitat subit de neacordare de prioritate. nu i-am dat permisul fiindca mi-a fost teama ca il retine si eu din asta imi castig existenta. erau acolo 4 agenti de circulatie care au oprit sub diferite motive cel putin 5 masini la care le intocmeau procese verbale de contraventie. JAF la drumul mare! ce sanse am daca contest,nu stiu cum, procesul verbal. m-ar crede vreo instanta de judecata? sau totul ar ramane la libera apreciere a unor agenti care fac ce vor ei in incinta aeroportului!
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa contestati PV dar e mai bine sa consultati un avocat inainte care sa va ajute.
P.V se poate anula daca nu este bine intocmit sau nu se poate proba de catre agentii constatatori.