avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Gravida - firma cu conturi blocate, patron in arest ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Gravida - firma cu conturi blocate, patron in arest preventiv

Buna ziua

Firma la care lucrez are conturile blocate ,deoarece patronul este arestat pentru 30zile si nu avem voie sa facem nici un fel de plata , nici macar salarii.
Eu sunt insarcinata si daca imi aduc medicalul la firma nu il va plati nimeni.
Cum se procedeaza in astfel de situatie cu medicalele?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 4 Iunie 2015
Luati legatura cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS).
Pentru salariile conturile se pot debloca.
Aratati-le prevederile legale celor care spun ca nu se pot achita salariile intrucat conturile sunt blocate.

Art. 161 C.mun.
Salariile se plătesc înaintea oricăror alte obligaţii băneşti ale angajatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu cosmino70 cosmino70 buna ziua lucrez intr-o firma al carei patron este retinut de cateva zile... nu am primit salariu si ni sa comunicat ca sunt blocate conturile si nu pot sa ... (vezi toată discuția)
Daca conturile societății sunt blocate, salariile angajaților ... Remus Asr Remus Asr Daca conturile societății sunt blocate,salarile angajaților se pot da? (vezi toată discuția)
Reintegrare pe post cont poprit de dna Larisa-Lory Larisa-Lory Buna ziua, Am nelamurire si sper ca dvs. sa ma luminati. In urma unui proces am castigat si am fost reintegrata pe post (mi s-au intocmit si actele ... (vezi toată discuția)