avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca conturile societății sunt blocate, salariile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca conturile societății sunt blocate, salariile angajaților ...

Daca conturile societății sunt blocate,salarile angajaților se pot da?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 4 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, salariile se pot da ...

Art. 161 C.mun.
Salariile se plătesc înaintea oricăror alte obligaţii băneşti ale angajatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu cosmino70 cosmino70 buna ziua lucrez intr-o firma al carei patron este retinut de cateva zile... nu am primit salariu si ni sa comunicat ca sunt blocate conturile si nu pot sa ... (vezi toată discuția)
Gravida - firma cu conturi blocate, patron in arest preventiv anairam_unid anairam_unid Buna ziua Firma la care lucrez are conturile blocate ,deoarece patronul este arestat pentru 30zile si nu avem voie sa facem nici un fel de plata , nici ... (vezi toată discuția)
Reintegrare pe post cont poprit de dna Larisa-Lory Larisa-Lory Buna ziua, Am nelamurire si sper ca dvs. sa ma luminati. In urma unui proces am castigat si am fost reintegrata pe post (mi s-au intocmit si actele ... (vezi toată discuția)