Firma are datorie dividende la asociatul unic ,dar are si cladiri in proprietate ;care este cea mai buna solutie sa-mi recuperez dividendele fara sa lichidez firma si sa am costuri reduse !!
Multumesc mult
Inteleg ca dupa incheierea anului fiscal cu rezultat pozitiv a intervenit o situatie de insolventa sau cum? Puteti de ex. sa vindeti din imobilizarile casate, iesite din uz sau sa vindeti participatii catre terti, dar nimeni nu va poate consilia sub acest aspect fara un minim de informatii.
Privatizare
gigelius1
am participat la privatizare prin cumparare de actiuni. firma acum nu e nici in insolventa ;i nici in faliment. a vindut terenuri si cladiri. nu am primit ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea srl-ului
nelamurit
In cazul in care ai un SRL care n-are datorii la NIMENI dar vrei totusi sa-l inchizi,cum procedezi tinind cont de faptul ca SRL-ul are in proprietate sediu , ... (vezi toată discuția)
Intrebare
adriancozma
Am un SRL suspendat ( sunt asociat unic ) . L-am suspendat in 2010 pentru trei ani de zile De atunci si pana astazi datoria pe care o aveam la buget ( 5000 lei ... (vezi toată discuția)