Buna seara! As dori sa ma informez daca un contract de vinzare a unui teren agricol facuta in anul 1998 cu martorii in care se specifica ca se poarte intabula si sa plateasca impozitul si sa fie trecut in registul agricol mai este valabila acum,Specific ca vinzatorul a decedat si sa facut succesiunea de deces a fost facuta fara acest teren .As dori sa stiu daca fac succesiunea si pt acest teren sint obligata sa transcriu terenul cumparatorilor care mentionez au un cotract nu in fata notarului si au facuto cu persoana decedata nu cu mine , daca ma pot da in judecata si daca au cistic de cauza mentionez ca sint mostenitoare de drept sint fica decedatuluiX-(X-(X-(
Cumparatorul nu avea cum sa faca contract cu dvoastra deoarece nu erati proprietarul terenului ci tatal.
Atata timp cat vanzatorul si-a primit pretul nu mai aveti ce face. Chiar daca ii dati in judecata nu veti avea castig de cauza.
Cine a platit impozitul pe terenul respectiv dupa efectuarea vanzarii?
Translatia dreptului de proprietate asupra pamantului, intre vii se poate face legal numai prin acte autentice (legalizate la notar, hotarari judecatoresti, dispozitii administrative, etc.)
Nu stiu exat daca au platit impozit cei care au cumparat terenul si pe numele cui sa platit impozit .Mentiones ca au cerut sa le trimit o copie a actului de deces si incaodata au doar un contract de intre cele 2 parti nu la notar ,dupa cite stiu aceste contracte sint nule .
Mostenire
ContSters238389
Buna ziua, va rog mult daca e posibil sa-mi dati un sfat.
Unchiul meu fratele mamei a decedat acum 25 ani.
El nu a avut copii. Eu sint unica mostenitoare in ... (vezi toată discuția)