avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Student
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Student

Buna tuturor !

Ma aflu intr-o mare dilema. Am un amic care a absolvit facultatea anul acesta. Este angajat de doi ani, part - time la o firma.

El nu a anuntat la policlinca unde era arondat ca s-a angajat si a continuat sa beneficieze de retete gratuite. Acum ca a absolvit cei de la policlinica l-au intrebat daca se va angaja, sau daca intra in somaj. I s-a spus daca se va angaja sa se duca la casa de sanatate si sa incheie un contract.

In Legea asigurarilor sociale este prevazuta ca studentii pina in 26 de ani beneficiaza de gratuitate. Acum vin si intreb ce poate pati, avind in vedere ca el avea si venituri (sub 500 mii lei).

Multumesc anticipat pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: business-man , utilizator 12:46, 2 Mai 2006
tata tata cam vechi topicul dar poate ajuta pe care ..atat timp cat esti la o institutie de stat sau particulara acreditata beneficiez de anumite drepturi sociale poti sa ai si 1mil$ ..deci cat studentia e in floare nici in basca nu te doare :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terminare studii facultate privata - dezavantaj la angajare? andr2 andr2 Salutare! Am o mica dilema..de fapt, e destul de mare...:) Am 22 de ani, sunt absolvent al unei facultati de stat, urmez un masterat la ASE si sunt ... (vezi toată discuția)
Pot solicita despagubiri de la univ. spiru haret? Georgio34 Georgio34 Buna ziua Problema mea este urmatoarea Am absolvit facultatea in 2008 forma de invatamint ID la universitatea Spiru Haret,intre timp aflind ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)