avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasirea caminului conjugal de catre sotie cu minorul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasirea caminului conjugal de catre sotie cu minorul inainte de pronuntarea divortului

Sunt casatorit de 7 ani si avem un copil de 5 ani.. am fost nevoit sa lucrez 5 ani in strainatate si sa vin acasa de cate 2,3 ori pe an.Fiind departe de sotie a facut ca relatia noastra sa se destrame.In tot acest timp sotia mea nu a fost salariata si eu am asigurat toate necesare familiei.In urma cu 2 luni contractul meu de munca sa incheiat si am venit acasa avand surpriza sa aflu ca sotia mea vrea sa divortam din motive lesne de inteles. Am bagat actele de divort si partaj iar sotia mea sa mutat deja cu copilul in gazda lund si o parte din lucruri din casa, inca nu am avut nici o infatisare la judecatorie . Intampin foarte mari probleme sa-mi vad copilul si sa pot comunica cu ea la telefon . Intrebarea mea este ,,are vreun drept sa-mi interzica sa i-mi vad copilul atat timp cat inca suntem casatoriti legal,, .. ,,divortului a fost de comun acord iar custodia este comuna pentru amandoi pariti cu tutela la mama,, Ce trebuie sa fac sa pot sa imi vad copilul ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:23, 5 Iunie 2015
cerere pe calea ordonantei presedintiale pt a se stabili un program de vizita. Hotararea ce se va pronunta va fi una provizorie pana la divort.
Ar trebui sa va completati cererea de divort pt a se stabili un program de vizita si pt viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare - divort cu minor exu exu Buna ziua sotia a plecat cu fetita mea la paritit iei si acetele sunt depuse pentru divort dar nu ma lasa sa imi vad fetita.Ce pot face sa o vad?Va astept ... (vezi toată discuția)
Divort in decurs cu copii Gina S.V Gina S.V Buna ziua,sotia fratelui meu a parasit brusc domiciliul fara sa spuna ca vrea sa divorteze si a plecat cu 2 copii si unul l-a lasat la tata.Nici o ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa imi vad copii pe cale legală Lavinia M C Lavinia M C Buna ziua! Sunt Lavinia si sunt divorțat de 2 ani! In urma divorțului am decis să las copii la tata deoarece nu aveam cum sa ii iau la mine in acel moment, ... (vezi toată discuția)