avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de functii.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de functii.

Buna ziua,sunt angajat in administratia publica locala pe postul de magaziner iar la fisa postului au fost adaugate inca de la inceput si atributii de casier.Recent am fost trimis la cursuri de fochist clasa "C" deoarece avem o centrala de putere mare care necesita aceasta calificare, cursuri pe care le-am absolvit.Intrebarea mea este daca exista vreo posibilitate de a solicita marire de salariu pentru cumul de functii ori un nou contract de munca pentru noua calificare.(organigrama nu are post de fochist)Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IsopeascuDaniel , utilizator 06:42, 6 Iunie 2015
Art. 35 C.mun.
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Puteti face o solicitare invocand art.35 C.mun.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea felului muncii Radamante Radamante In ce conditii poate fi modificat \\"felul muncii unui angajat\\"? Am gasit : Codul Muncii,Art. 48. Angajatorul poate modifica temporar locul şi felul ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate functii PANFILE CONSTANTA PANFILE CONSTANTA Buna ziua. Intr-o institutie publica CRESA, magazinerul de acum a absolvit scoala sanitara si unitatea are mare nevoie de de personal la copii si in acelasi ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna cumul de functii motriuc_radu motriuc_radu Ce inseamna cumul de functii ? Se poate aplica si in firmele private (vezi toată discuția)