avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua

Tatal meu a murit si in urma lui a ramas o casa luata in rate
In urma cu un an tatal meu a facut un credit la banca cu care si-a luat o casa,avansul l-a dat fosta lui concubina cu care traieste de 17 ani.Aceasta nu figureaza in actele casei sau la banca cu avansul respectiv.Nu a platit decat 1 an si mai are 13 cu o rata lunara de 900 lei/luna.Tata a murit acum 3 luni si de atunci concubina lui a platit rata la banca.
Tatal meu are 2 copii din alte casatorii...eu si fratele meu..
Cum ar trebui sa rezlvam problema cu casa.??Cum se imparte casa?ce ii revin fiecaruia?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Casa luata in rate - succesiune dsmihalea dsmihalea Buna ziua Tatal meu a murit si in urma lui a ramas o casa luata in rate In urma cu un an tatal meu a facut un credit la banca cu care si-a luat o ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar in concubinaj - deces titular, succesiune dsmihalea dsmihalea Buna ziua Tatal meu a murit si in urma lui a ramas o casa luata in rate Inainte sa moara cu un an tatal meu a facut un credit la banca cu care si-a luat o ... (vezi toată discuția)
Casa luata cu credit,succesiune dsmihalea dsmihalea Buna ziua Tatal meu a murit si in urma lui a ramas o casa luata in rate Inainte sa moara cu un an tatal meu a facut un credit la banca cu care si-a luat o ... (vezi toată discuția)