avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj bunuri obtinute inainte de casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj bunuri obtinute inainte de casatorie

buna ziua ,cum se poate face renuntarea sau schimbul de bunuri mobile obtinute inaintea casatoriei de unul din soti cu alte bunuri imobile si mobile obtinute in timpul casatoriei,adica eu renunt la un teren si la autorizatia de constructie cu constructia in rosu aflata pe acel teren in timpul casatoriei in favoarea fostei sotii iar ea sa renunte in favoarea mea la unele bunuri mobile gen mobila,electrocasnice cu care ea a venit inaintea casatoriei,multumesc
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 16:31, 5 Iunie 2015
Faceti de comun acord o intelegere de partajare a bunurilor in forma autentica, la un Notar.
Ultima modificare: Vineri, 5 Iunie 2015
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . As vrea sa va intreb ceva . Sint divortata de 1 an si am avut un apartament impreuna cu fostul meu sot . Ca sa nu ajungem in tribunal ... (vezi toată discuția)
Partaj amiabil bunuri mobile si imobile ElenaAlly ElenaAlly Buna ziua, Doresc sa fiu lamurita cu privire la actiunea de partaj a bunurilor comune dobandite in timpul casatoriei in cazul unui divort amiabil. Actul ... (vezi toată discuția)
Partajul anghelnicole anghelnicole buna ziua in cazul unui divort as dori sa pun si eu cateva intrebari eu am avut un teren si o casa aproape finisata inainte de casatorie. in timpul ... (vezi toată discuția)