avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Prag divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Prag divort

Astept un divort iminent.Sotia sustrage zilnic lucruri de valoare cind sint la servici si le depoziteaza la o cunostinta in alta localitate.Invatatima cum este corect sa procedez.Sa o las in continuare sau sai interzic acest lucru ?.Lucrurile si obiectele au fost achizitionate in timpul casatoriei.Sau eventual o alta solutie. Va
multumesc anticipat foarte mult.
Cel mai recent răspuns: severionescu , utilizator 12:34, 5 Iunie 2015
in acest stadiu nu prea aveti ce face.bunurile sunt comune si dumneavoastra si dumneaei puteti dispune de ele in egala masura
Cum as putea sa mai dispun de ele daca nu mai sint in casa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce parte am eu si sora mea la mostenire . Lsepratio Lsepratio Parintii mei au achizitionat in timpul casatoriei un apartament . Au avut 2 copii eu si sora mea , apoi la un moment dat au divortat dar nu sau mai dus nici ... (vezi toată discuția)
Dreptul fostului sot asupra bunurilor celuilalt anaaremere anaaremere Buna ziua, In timpul casatoriei, am achizitionat un imobil pe numele meu, fara insa ca sotul meu sa stie acest lucru. Doresc sa stiu daca, in urma unui ... (vezi toată discuția)
Folosirea unei uliciore de mai multi locatari dorinagheorghe dorinagheorghe locuiesc la curte si stau pe o uliciora cu inca 3, vecini unul din ei se crede mai domn si vrea sa ne comande pe toti .am copii si vin cu masina o parcheaza in ... (vezi toată discuția)