avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Opunere la viata privata.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Opunere la viata privata.

Scurt si la obiect.
Fata de 15 ani, barbat de 28. Se iubesc, sunt impreuna de 2 ani jumate. Fata are 17 ani jumate si el 30 aproape 31 de ani. Nu e casatorit si nici nu a fost. Prezinta situatia parintilor fetei pentru a evita minciunile, iar parintii se impotrivesc deoarece nu cred in astfel de relatii. Aleg calea politiei si vor ca barbatul sa intre la puscarie crezand ca doar astfel vor reusi sa-i desparta. Care sunt sansele ca barbatul sa i-a ani de puscarie?
Barbatul poate fi dat in judecata chiar si dupa ce fata implineste 18 ani?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:53, 5 Iunie 2015
De la 15 ani in sus contactele sexuale nu mai sunt pedepsite, decat in cazuri de violenta, corupere, abuz, prostitutie, proxenetism, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se constituie corupere de minori? Baciualex Baciualex Buna ziua! Eu am 23 de ani iar iubita mea 15 ani împliniți. Nu am si nu avem de gând sa întreținem relații sexuale de nici o natura. Tot ce sa intamplat ... (vezi toată discuția)
Sex consimtit cu o minora CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL Buna ziua Am o situatie in familie: el 29 de ani ea 14 ani jumatate. Intretin relatii intime (parintii stiu ca l-au primit pe baiat in casa si sa ramana sa ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori Ana Mariaaaaaa Ana Mariaaaaaa Buna tuturor! Am o întrebare destul de comuna. Am o prietena care are 16 ani jumătate și are un iubit de aproape un an de 28. Se iubesc și nu au ... (vezi toată discuția)