Buna ziua,
Pe 15 martie 2009 am intrat in somaj prin restructurarea postului. Nici pana la aceasta data nu mi s-a dat salariul restant plus cel compensatoriu pe motiv ca nu sunt bani.
Intre timp, firma a vandut una din masini, mi s-a spus ca voi primi banii, ceea ce nu s-a intamplat.
Am aflat ca incepand cu 1 aprilie s-au facut toate formalitatile pentru a se declara falimentul.
Intrebarea mea ar fi ce as putea totusi face sa recuperez banii pe care firma mi-i datoreaza?
Pe cale amiabila vad ca nu e posibil, tot sunt dusa cu vorba.
Multumesc,
Buna seara. Am si eu o intrebare legata de acest subiect. In cazul in care un angajator intra in faliment si, de-a lungul vremii, nu a virat contributiile la fondrile de sanatate, somaj, pensii pentru angajati, desi acestora li s-au retinut sumele aferente din salariu, si daca in urma vanzarii activelor pe care le detine firma angajatoare nu se obtin banii necesari acoperirii si acestor sume, ce se intampla cu angajatii? Raman descoperiti la fondurile respective? Ma intereseaza in primul rand ce se intampla in acest caz cu contributia de asigurari sociale de sanatate - CASS. Multumesc mult