avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... audiere parte vatamata MINOR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

audiere parte vatamata MINOR

Buna ziua,
copilului meu minor de 11 ani i s-a furat telefonul mobil din ghiozdan si am fost la politie sa depun plangere, impreuna cu el. Politistul mi-a spus ca nu poate da declaratie minorul sau sa-l interogheze decat in prezenta unui avocat. De ce trebuie avocat si parinte pentru minor avand in vedere ca minorul este parte vatamata, lui i s0a furat telefonul mobil? imi puteti spune care este baza legala pentru care politistul a spus ca trebuie avocat atunci cand mninorul va fi intrebat amanunte despre in ce locuri a fost cu cine a vorbit, etc.

multumesc
art.93 alin.4 cod procedura penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie mincinoasa denisa25k denisa25k buna ziua sunt o mamaica care a dat o declaratie mincinoasa la politie.fetitei mele i sa furat tel mobil cin era la mama mea acasa.nu mi a spus decat cind m am ... (vezi toată discuția)
Declaratie semi-mincinoasa furt/se poate retrage o reclamatie furt? clau22 clau22 Buna ziua,am fost astazi la politie pentru un furt,mai precis mi-a fost furat un telefon ieri, eu am declarat ca a fost furat in alt mod decat a fost el furat ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor Annna19 Annna19 Buna seara! Am hotarare definitiva de divort in care tutela este comuna cu domiciliul minorului la mine. De curand am achizitionat un apartament si vreau ... (vezi toată discuția)