Buna ziua,
Am cautat in forum, dar nu am gasit o speta asemanatoare ,de aceea va cer sfatul.Am achizitionat un autoturism pe societate in octombrie 2007.Mi-am platit toate ratele ,dar in martie 2009 un camion nu a avut loc de mine pe sosea...... Devizul estimativ depasea valoarea autoturismului , deci nu se putea repara pe RCA, de aceea s-a stabilit dauna totala pe casco.Am instiintat in timp util societatea de leasing TBI despre accident,dar nu am primit nici un raspuns . In schimb facturile de rata continua sa vina.Ma puteti sfatui ce trebuie sa fac?Sa platesc in continuare facturile, desi eu nu mai am masina? Si am inteles de la cineva de la TBI ca mai trebuie sa dau si alti bani .Contractul a fost incheiat pe 5 ani.
Va multumesc anticipat.
Recititi contractul de leasing si veti vedea ca , in caz de dauna totala, suma acordata de firma de asigurari ii revine proprietarului vehiculului, adica firmei de leasing. Firesc e ca , dupa producerea accidentului si avand in vedere ca ei vor primi banii de pe CASCO, sa nu mai emita facturi pentru plata ratelor. Cel mai bine e sa ii sunati pana cand vi se va da un raspuns clar la problema dvs.
Va multumesc pentru ajutor, voi reciti contractul si le voi cere raspuns in scris , deoarece pana acum toate problemele s-au tratat la telefon.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Casco
tantelu
Am cumparat o masina in leasing, si in urma unui accident de masina , pentru care eu nu am fost vinovat am descoperit ca nu am Asigurare Casco.
Am in ... (vezi toată discuția)
Dauna totala
alexutu
Buna seara! Am fost implicat intr-un accident de circulatie din care a rezultat avarierea autoturismului meu si ranirea sotiei vinovat fiind un taximetrist ... (vezi toată discuția)