avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sume nevirate de executor catre banca
Discuție deschisă în Executare silită

Sume nevirate de executor catre banca

in 2012 am semnat un angajament de plata cu executorul.Anul acesta am terminat de achitat si am cerut sa se stinga datoria. Raspunsul a fost ca mai am de platit
5500 ron (initial fusese 8500 ron ) , pt. nelamuriri sa ma adresez bancii.
Am cerut bancii un istoric ale platilor facute de executor catre ei ; din acest istoric reiese ca executorul vira in contul bancii banii incasati de la mine ( 300 ron/ lunar)
o luna da / o luna nu . Astfel aproximativ 3800 ron ( din care 800 ron onorariul lui) nu sunt scazuti din debit.
Mantionez ca am respectat angajamentul de plata, ba mai mult am continuat sa platesc inca 3 luni suma de 300 ron/ lunar.
Una peste alta acum cateva zile primesc un mesaj de la KRUK cum ca ma aflu in baza lor de date pentru debitul de mai sus.
Cum ar trebui sa procedez mai departe ?
Cel mai recent răspuns: adiadrian09 , utilizator 13:41, 8 Iunie 2015

1.
Prin scrisoare cu valoare, nota de continut si confirmare de primire trimiteti:
- Notificare si Somatie catre Executor, solicitandu-i sumele, dobanzi, prejudicii
- Plangere catre Camera Norarilor Publici din localitate in care prezentati situatia si solicitati analiza si dispunerea de masuri.
2
Acţiune în răspunderea civilă delictuală a Executorului,
în condiţiile prevăzute de art. 998,999 C.civil raportat la disp. art. 42 al. 1 din L. 188/2000.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit platit monicamona monicamona In 2007 nov am imprumutat de la banca suma de 6000 ron. Am platit rate in valoare de 2500 ron timp de un an jumatate, nu am mai avut servici,iar din 2011 am ... (vezi toată discuția)
Poprire salar IoanaTdr IoanaTdr Buna seara, Tatal meu are o rata lunara pentru un laptop, dar, a ramas fara servici cateva luni de zile, si nu a mai reusit sa plateasca rata.Banca a cesionat ... (vezi toată discuția)
Credit banca cedat catre o firma de recuperari Arlechino Arlechino Buna ziua, Am avut un credit la Banca care a fost cedat catre o firma. La momentul cedarii cei de la Kruc au preluat o datorie de 39,000 lei. Acum suma ... (vezi toată discuția)