avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare (continut)
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare (continut)

Buna ziua!

Ma numesc Madalina Erascu si am intocmit o "Promisiune de vanzare-cumparare" a unui imobil in faza de constrctie. Din pacate in acest document nu este specificat cum arata imobilul, intre timp, dupa ce am intocmit promisiunea, constructorul mai pune deasupra o mansarda. Se poate anula acest act deoarece nu contine informatii asupra cladirii? Daca da, cui trebuie sa ma adresez pentru a declara nul acest act? Eu vreau sa imi retrag avansul platit de 5% si sa ies din contract, individul a spus ca-mi returneaza banii dar eu vreau totul legal si ci acte facut deoarece vreau sa am dovezi ca eu am dreptate si nu el, neputand sa ma poata da apoi in judecata.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: merascu , utilizator 15:24, 8 Iunie 2015
Eu pot dovedi cu poze cum arata proiectul initial si cum va arata dupa mansardare!
Trebuie sa reziliati promisiunea bilaterala de vanzare-cumparare conform clauzelor.
Dar este aceasta promisiune valida daca nu este specificat ca imobilul va fi, de exemplu, intr-o cladire P + 1E cu 8 apt.? Nu trebuia sa fie specificat si acest lucru in promisiune?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare expirata de 2 zile Ioan1Florin Ioan1Florin Salut,daca \"Promisunea bilaterala de vanzare-cumparare\" care o fost facuta la notar,a unui imobil,a expirat.Este posibil ca eu sa nu mai pot incheia ... (vezi toată discuția)
Vila p+1e+m, in acte este doar p+1e! ce pot face? ARES99 ARES99 Am cumparat recent o vila P+1E+M (de fapt cam P+2E..)! In acte peste tot in afara de Certificatul de Urbanism (inclusiv Autorizatia de Construire) scrie P+1E. ... (vezi toată discuția)
Apartament fara acte, modalitati de cumparare fara riscuri mirelba mirelba buna ziua,vreau sa cumpar un apartament care e in stadiul de constructie.Proprietarul are o ipoteca pe terenul unde se construieste blocul.Notarul m-a ... (vezi toată discuția)