avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte de proprietate pe casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte de proprietate pe casa

Buna ziua,
As avea nevoie de sfaturi referitoare la urmatoarea situatie : dupa decesul bunicilor din partea tatalui, decesul tatalui si al fratelui sau, noi (eu,mama si fratele) am ramas in casa. Drept legal au si cei doi veri ai nostri si mama lor, insa ei sunt de acord sa ne cedeze partea care li se cuvine de drept. Avem succesiuni facute dupa bunici si tata. Care ar fi pasii pe care ar trebui sa-i urmam pentru a face actele pe casa? Cat dureaza tot procesul acesta? Si cat costa sa facem acest act de proprietate?
Cel mai recent răspuns: NeicutIulyana , utilizator 17:45, 9 Iunie 2015
Vindeti cotele, daca aveti succesiunea facuta. Dureaza o saptamana.
Nu stiu daca s-a inteles : nu exista niciun act de proprietate, doar o chitanta de mana,asa cum se facea pe vremea bunicilor. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc o parere juridica, daca se poate, cu privire ... alinacosmina alinacosmina Buna ziua, Doresc o parere juridica, daca se poate, cu privire la o mostenire. Este vorba de o casa cu suprafata de 14 ari, mostenirea este de la bunici ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema tatăl ... Bibi60 Bibi60 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema Tatăl meu care este decedat a avut un frate, care si el este decedat.Mama celor 2 frati( si ea ... (vezi toată discuția)
Cedare drepturi proprietate Anniemax Anniemax Buna ziua. Am o problema legata de o mostenire. Exista vreun act pe care il pot face prin care pot ceda unei alte persoane drepturile ce ar urma sa mi se ... (vezi toată discuția)