avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Delegatie de substituire
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Delegatie de substituire

1.Ce numar poarta delegatia de substituire? Poarta numarul contractului de asistenta juridica incheiat cu clientul sau trebuie inregistrat separat?
2. Delegatia de substituire poate fi data numai pentru reprezentarea in fata instantelor de judecata sau si in procedurile preliminare (spre ex. in cadrul procedurii de regularizare-in cazul in care mai sunt necesare precizari/clarificari)

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vasile2013 , utilizator 08:31, 15 Iunie 2015
Eu nu sunt adeptul substituirii dar am trimis si eu avocat in cazuri in care era clar ce va iesi sau la amanari certe.

Nu este necesar sa se treaca nr de contract.
Avocatul are depusa la dosar imputernicirea avocatiala.

Se pot face si precizari de avocatul care substituie.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatia de substituire, drept de reprezentare Micaly Micaly Buna ziua Va rog un sfat cu privire la urmatoarea speta intr-un proces civil: Avocatul X al societatii de avocatura A&B este substituit prin avocat Y din ... (vezi toată discuția)
Viciu de procedura otto2007 otto2007 daca intr-un proces civil avocatul depune la dosar "delegatia" sau "imputernicirea" prin care poate reprezenta clientul respectiv si data pe care o poarta ... (vezi toată discuția)
Avocatul care depunde procura speciala in dosar este obligat sa depuna si delegatie? serbyo serbyo Am si eu o nelamurire. Astazi am intrat intr-un dosar de divort al altui coleg care avea procura dar si delegatie. Clienta lui inainte de deschiderea ... (vezi toată discuția)