avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

un defunct decedat in 1978 a avut 4 copii. Din cei patru copii numai doi au facut cerere de restituire a dreptului de proprietate dupa 1990 la primarie, cerere care le-a fost acceptata si li s-a acordat terenuri. In anul 2002, descedenta unuia dintre cei patru copii ( care nu facuse cerere de restituire la primarie ) merge la un notar public si face dezbatere succesorala si notarul ii acorda 1/4 din terenul agricol atribuit celor doi. E legala aceasta dezbatere ? ce actiuni in justitie pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 13:44, 9 Iunie 2015
Anulare certificat de mostenitor .Termenul prescriptiei se calculeaza de la data cand ati aflat de acel certificat de mosstenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Fly Fly Buna seara, va deranjez si eu cu cateva probleme. As vrea sa fac succesiunea dupa bunica mea, care a decedat in1996. Mostenitori sunt cei 4 copii, printre ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune popc popc Parintii decedati in anii 1965 si 1986, din casatoria lor au rezultat 10 copii. Patru dintre copii s-au casatorit inainte de colectivizare, si au primit ca ... (vezi toată discuția)
Salut. as dori sa cumpăr un teren agricol de la un domn. in ... Bocman Bocman Salut. As dori sa cumpăr un teren agricol de la un domn. In titlul de proprietate este trecut el și sora dumnealui. Ambii nu au copii. Din păcate sora ... (vezi toată discuția)