avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Multifunctionala stricata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Multifunctionala stricata

Mi am cumparat multifunctionala stricata de la inceput.Le am adus o inapoi ,s au chinuit 3 ore sa i dea de cap ..nu stiau nici ei cum s o faca sa functioneze.Am luat alta ,acasa daca sta nemuncita ca sa zic asa ..se blocheaza ,nu functioneaza....

Pentru copil o luasem care o folosea ,daca putea pentru tras poze de pe net...Vrajeala ,parca o repara la ei si acasa nu vrea.Mi au aratat cum functioneaza ca sa vad, eu i am stresat..sa n am surprize acasa..
Si am avut....,iar am dat o la ei s o repare..
Vreau ori banii ,ori sa iau altceva pe banii dati pe imprimanta...Chiar daca o repara dupa o vreme (3 zile) se strica ,deci concluzia :SE BATE JOC DE OAMENII!
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2015
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:31, 9 Iunie 2015
Aveti dreptul sa sesizati oficial autoritatea pentru protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz garantie motiv ciudat inventat daniel_bucuresti daniel_bucuresti Am cumparat online de pe emag.ro o multifunctionala laser. Produsul s-a stricat in perioada de garantie. Emag.ro refuza sa repare imprimanta pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
"pagubit" care vrea bani! Dj_Beatlover Dj_Beatlover Buna seara. Duminica dimineata in jurul ore 02:30 circulam cu autoturismul intr-o zona necunoscuta. In timp ce mergeam, din cauza lipsei indicatorului care sa ... (vezi toată discuția)
Legea garantiilor booboo2011 booboo2011 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine, pentru ca in acest caz nu stiu ce sa fac. Am cumparat din magazinul X o masina de rindeluit \\"PROFESIONALA\\", ... (vezi toată discuția)