avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... refuz garantie motiv ciudat inventat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

refuz garantie motiv ciudat inventat

Am cumparat online de pe emag.ro o multifunctionala laser.

Produsul s-a stricat in perioada de garantie.

Emag.ro refuza sa repare imprimanta pe motiv ca as putea avea la PC un port USB defect si asta ar putea fi motivul defectiunii, desi eu le-am spus ca folosesc multifunctionala doar ca copiator si nu conectez nimic la portul USB al multifunctionalei.

Deasemenea au schimbat statusul din SE ASTEAPTA PIESE in DEFECT NEMANIFESTAT, si refuza sa prelungeasca garantia cu zilele cat produsul a fost in service, pentru a scoate produsul din garantie.

Multifunctionala nu pornea deloc, nu se aprindea displayul, era moarta. Cum defect nemanifestat, ca era o chiestie clara nu ceva care lasa loc de interpretari.

Cand i-am confruntat cu problema la receptie in service, au vazut ca nu se aprinde si au spus ca ei nu sunt tehnicieni si ca nu isi dau seama daca functioneaza sau nu!! Trebuie sa fi tehnician sa iti dai seama ca daca e bagata in priza si apesi pe power si nu porneste este defecta??

Foarte urat din partea emag.ro. Sa ma sicaneze, si sa se sustraga de la indeplinirea obligatiei de a asigura garantia produselor.
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 01:18, 14 Martie 2017
Buna ziua!

Eu am primit niste sfaturi foarte bune aici anul trecut pe o situatie asemanatoare...
www.avocatnet.ro/content/for...

La mine s-a rezolvat!

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon defect garantie raul_bonea raul_bonea Deci am cumparat un telefon de la cosmote in februari de atunci l-am dus de 2 ori in service cu aceas problema si acuma astept sa ma sune sa merg dupa el,ce se ... (vezi toată discuția)
Refuz accept returnare produs necorespunzator clony clony Reprezint un ONG si de Black Friday am zis sa beneficiem de reduceri si sa comandam un PC croit special pentru nevoile noastre. Am configurat unul pe situl ... (vezi toată discuția)
Imi cer bani sa-mi repar telefonul in garantie Pana Mihai Pana Mihai Buna ziua! In urma cu o saptamana am trimis telefonul la garantie si astazi am primit urmatorul mesaj: Stimate client, Pentru produsul dumneavoastra V1Viper ... (vezi toată discuția)