avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de constructie

Cat timp trebuie pastrata in arhiva autorizatia de constructie eliberata de o institutie publica (primaria)?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:34, 9 Noiembrie 2015
Buna ziua,
1. Revin cu intrebarea in legatura cu termenul de pastrare a autorizatiilor de construire eliberate de primarii. Exista lege care reglementeaza cat timp se pastreaza acestea in arhiva?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2015
palnyc, utilizator
Autorizațiile de construire fiind emise numai de primării, se regăsesc în arhiva acestora. Documentele din arhivă după un timp se predau la ARHIVELE NAȚIONALE . nu se distrug.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutie publica fiind in litigiu se prelungeste timpul de pastrare a inscrisurilor fata de nomenclator? vbrabete vbrabete Am fost in litigiu cu OJPC Mehedinti, in Contencios administrativ in anul 2007 - 2008, in prezent am solicitat documente de control din acea perioada, ... (vezi toată discuția)
Contract de construire e necesar pentru dezbaterea succesiunii? DANCIUSORINA DANCIUSORINA Buna dimineata, va rog din suflet sa ne ajutati si pe noi intr-o problema. Tatal nostru a murit in anul 2009 si acum nu gasim contractul de construire din ... (vezi toată discuția)
Arhiva contabila avas avas Buna ziua , as dori sa stiu cati ani se pastreaza in arhiva actele contabile.Multumesc (vezi toată discuția)