avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Uscatorul blocului vandut fara acordul meu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Uscatorul blocului vandut fara acordul meu

buna ziua am o intrebare daca puteti sa-mi raspundeti ..locuiesc in bloc cu 4 etaje uscatorul de la 4 are perete comun cu ap meu vecina care are si ea perete comun cu uscatorul vrea sa-l cumpere si a facut un precontract de v/c cu toti vecini eu sant singura care ma opun vinzarii doresc ca uscatorul sa ramana uscator -am sanse de castig in fata legi -va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:18, 10 Iunie 2015
Partile comune (uscatorul) nu se poate vinde.
In schimb - cu aprobarea a 50% +1 dintre proprietari, spatiul respectiv se poate inchiria sau concesiona.
Ca o observatie foarte importanta, printre cei 50%+1 dintre proprietarii care sunt de acord cu inchirierea sau concesionarea, trebuie sa fie si vecinii direct afectati.
Deci in cazul prezentat, acordul dvs. este obligatoriu.
Daca se intreprinde ceva fara acordul dvs., atentionati com. ex. (presedintele as. prop.) ca ii veti actiona in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea aspectului arhitectural al unui uscator petitemichele petitemichele Buna ziua! As dori sa va intreb despre un spatiu comun,un uscator. Apartamentele de pe un tronson sunt in asa fel proiectate,incat afecteaza unele ... (vezi toată discuția)
Procedura cumparare/concesionare uscatorie alina1982 alina1982 Buna ziua, Aduc din nou in discutie procedura ce trebuie urmata in cazul cumpararii/concesionarii uscatoriei blocului. In cazul meu este vorba despre un ... (vezi toată discuția)
Concesionare uscatorie Lochness Lochness Locuiesc la etajul 4 al unui imobil si vreau sa concesionez uscatoria cu care sunt vecin. Am stranse semnaturi de la majoritatea vecinilor inclusiv de la cei ... (vezi toată discuția)