avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas - a 2-a facultate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas - a 2-a facultate

Beneficiez de pensie de urmas de la decesul tatalui meu. In aceastra vara termin studiile de masterat si imi doream sa mai fac un master. Voi beneficia de pensia de urmas chiar daca ar fi al 2-lea program de master pe care il urmez?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:09, 10 Iunie 2015
Beneficiati de pensie de urmas de fiecare data cand urmati cursurile unei forme de invatamant organizata potrivit legii, pana la terminarea acestora, fara a depasi varsta de 26 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas Didina Benga Didina Benga Buna ziua, Un tanar, poate beneficia de pensie de urmas pana la varsta de 26 ani, in conditiile in care a absolvit cursurile ASE (3 ani) plus un master si ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare pensie urmas chuupy chuupy Buna seara! Am 22 de ani si beneficiez de pensie de urmas din partea mamei . Anul acesta am absolvit facultatea si nu am fost admisa la master la facultatea ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas eusimama eusimama Buna. În iunie am terminat masterul - 5 ani am studiat la buget. În iulie a murit tata în urma unui accident de muncă. Aş dori să mă înscriu la un alt ... (vezi toată discuția)