avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mentiune in sentinta civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mentiune in sentinta civila

Am avut un proces de Rectificare Carte Funciara cu vecinii pe care l-am castigat. Sentinta nu este inca definitiva, abia am primit-o. In acest proces am solicitat cheltuieli de judecata, dar ulterior nu am mai depus documentele(am renuntat-era necesar executor judecatoresc-,,mai mult daraua decat ocaua").
Intr-o incheiere de sedinta a fost consemnat acest fapt-solicitarea cheltuielilor de judecata. In hotarare nu este mentionat daca mi s-a acordat favorabil solicitarea la cheltuielile de judecata si nici faptul ca nu am mai depus documente. care sa justifice cheltuieli de judecata. Pot sa fac o cerere si sa rog sa fie mentionat acest aspect?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:38, 11 Iunie 2015
Care anume aspect sa fie consemnat ? Ca nu mai cereti cheltuieli ? Sau va doriti sa se pronunte asupra acestui aspect ?
Nu vad avantajele. Ba din contra.
Putei formula o actiune separata ptr.cheltuieli de judecata depunand acte justificative,termenul de prescriptie este de 3 ani de la data hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare onorariu avocat janinasalvastru janinasalvastru Am avut un proces civil - anulare act prin care m i s a admis actiunea dar la cheltuieli instanta a motivat ca nu au fost solicitate.aceste cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Actiune separata pentru solicitarea cheltuielilor de judecata sindicalistul sindicalistul am pierdut un proces legat de dreptul muncii atat pe fond cat si in recurs. In procesul pe fond partea a solicitat in intampinare cheltuieli de judecata. nu a ... (vezi toată discuția)
Neacordare cheltuieli de judecata iOanaZ2324 iOanaZ2324 Buna ziua, Este vorba de o actiune in instanta (drept civil) in care am avur castig de cauza. In cererea de chemare in judecata nu au fost solicitate ... (vezi toată discuția)