avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Experienta juridica a grefierilor
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Experienta juridica a grefierilor

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca experienta celor care lucreaza ca grefieri este considerata experienta in domeniul juridic precum in cazul avocatilor sau consilierilor juridici?
Cel mai recent răspuns: delia_narcisa , utilizator 11:14, 1 Septembrie 2015
Nu, nu este considerata experienta in domeniul juridic, doar consilieriii juridici, avocatii, judecatorii si procurorii
cazacuioana a scris:

Nu, nu este considerata experienta in domeniul juridic, doar consilieriii juridici, avocatii, judecatorii si procurorii

De unde stiti dvs asa de sigur?
Nu prea inteleg la ce va referiti prin "experienta in domeniul juridic". Bineinteles ca constituie experienta in domeniul juridic pentru ca in acest domeniu isi desfasoara activitatea orice grefier.(fie el cu studii medii sau superioare) Intuiesc ca va referiti totusi la vechimea in specialitate (acea conditie de minim5 ani vechime in specialitate juridica pt admiterea in magistratura). Vechimea in specialitate se raporteaza la perioada in care grefierul a functionat pe un post cu studii superioare juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere in magistratura fara concurs ContSters82972 ContSters82972 Orice jurist avizat cunoaste frecventa ridicata a modificarilor legislative in Romania.Se adopta acte normative \\\"la pachet\\\", fie ca se intituleaza legi, ... (vezi toată discuția)
Vechime juridica claudel1982 claudel1982 Sunt Gabriela si as dori sa stiu daca mi se va recunoaste vechimea ca si grefier cu studii superioare juridice chiar daca sunt momentan incadrata pe un post ... (vezi toată discuția)
Carte de munca Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Buna ziua, ma scuzati pt deranj, dar as avea nevoie de ajutorul dvs. Recent am promovat un examen pt postul de inspector-auditor in cadrul serviciului de ... (vezi toată discuția)