avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

buna ziua,am primit o instiintare infiintare poprire si am inteles ca mi se va opri 33,33% din salariu as vrea sa stiu daca voi mai primi si o alta poprire de la un alt executor pentru ca am avut si un card de credit si sunt contracte diferite se va retine 50% din salariu ca am inteles ca sa modificat codul de procedura civila.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:46, 11 Iunie 2015
Nu s-a modificat nimic în privinţa asta, pt mai multe titluri executorii, vi se pune poprire pe 1/2 din salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme bancare kuykpopyk kuykpopyk Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu michella73 michella73 Buna ziua, in 2008 am facut o refinantare in valoare de 22500 lei, in 2010 in urma taieri salariilor cu 25% am inceput sa nu mai pot achita ratele am facut ... (vezi toată discuția)
Executare silita craiasamuntilor craiasamuntilor am 3 credite de nevoi personale, la 3 banci diferite, la care, in urma divortului si a altor probleme, nu am mai platit ratele. nu detin pe numele meu niciun ... (vezi toată discuția)